Neptis Ixi Dajavera


FI27515/13
CMKU/BOC/6205/12
s. 18.11.2012
Ixi on mustavalkoinen narttu, lonkat B, kyynärät ja polvet 0/0, selkä terve VA0, LTV0. Ei todettuja silmäsairauksia. Ollut perusterve koko ikänsä.
Ixi on syntynyt Tsekeissä Dajavera kennelissä. Sen isä on irlantilainen uros Fort Vicktory Daihti Gee. Gino alias G on agilityvalio. Ixin emä on Enola Gay Dajavera, jolla kisataan koiratanssissa, tokossa, flyballissa ja sillä on hyväksytty tulos paimennustaipumustesteistä. Ixin kaikki sisarukset on tutkittu terveeksi niin luuston kuin silmienkin osalta.

Ixi on luonteeltaan avoin, perusrauhallinen ja helppo koira. Tekee innokkaasti, mutta ei ole mikään nopea sähikäinen. Ixin kanssa ollaan harrasteltu hakua, kokeiltu jälkeä, käyty opettelemassa paimennuksen saloja ja paimentamiseen se on syttynyt. Tottista treenataan kun on pakko. Emäntä on auttamatta laiska tottistreenaaja. Ixi osaa hyvin ne asiat mitä sille on opetettu. Palkkaantuu niin nameilla kuin leikilläkin. Uiminen on Ixin suuri intohimo ja jos vaan on vettä jossain niin siellä olisi Ixikin. Ixi ei ota stressiä uusista paikoista, eikä se reagoi koviin ääniin (ampuminen, ukkonen). 


Valmiina etsintään.

Leiritunnelmissa
Ixi risteilee

Rehupellolla jäljestämässä.
Covateco leirillä Sarin valvovan silmän alla.
Esineruudussa
Woollandiassa paimennustreeneissä
Hallitreeneissä treenaillaan tokon hyppyä.
Seuraaminen työn alla.
Tässä odotellaan omaa vuoroa.
Odottelua
Vesipetojen sukua