tiistai 10. toukokuuta 2016

Ulkoilua mahtavassa säässä!

Vajaa viisiviikkoa ikää alla. On se koiranpennun kehitys huiman nopeaa. Motoriikka kehittyy ihan silmissä ja leikkiminen kiinnostaa. Ruoka maistuu hyvin niin kiinteä kuin emon maitobaarin antimetkin.
Ulkoillaan nyt päivittäin ja kelikin on ollut ihanan lämmin. Tänään ulkoiluun liittyi "isoäiti"-Koodi. Koodin asenne oli pentuihin neutraali. Enemmän sitä kiinnosti Ixin kanssa leluleikit.
Isäntä toimi hyvänä äänihäiriönä, kun nikkaroi ulkorakennuksessa. Pennut pääsivät kuulemaan porausta ja sirkkelin ääntäkin. Sirkkelin ääni oli aika kova, kun isäntä leikkasi peltiä. Pennut ihmettelivät sitä ääntä hetken, muutama taisi ottaa vähän juoksuaskeleitakin, mutta koska homma jatkui eikä aikuiset koirat reagoineet ääneen mitenkään niin pennutkin jatkoivat omia leikkejään siitä enää häiriintymättä. Täällä maalla kun asuu niin ainakin maatalouskoneiden äänet tulevat tutuksi. Naapurin pellolla jyrisi kylvötraktorit. Ei se sentään pelkkää pauketta ja jyrinää ole. Saadaan myös nauttia koivujen huminasta vienossa tuulessa ja lintujen serenadeja. Ajatella kevät on jo niin pitkällä, että koivuissa on kunnon lehdet!

Nyt pystyi jo hyvin välillä kuvaamaankin, kun pennut eivät ihan koko aikaa hyppineet sylissä :)  Alla päivän kuvasaldoa.

Blondi jyrää jo massallaan.Ryhmä rämä vauhdissa

Kukkaispoika

Diiva

Diiva
Diivaa kiinnostaa lusikka.

Koodi & Ixi

Hertta

Tarmon karvatupsukin kelpaa leluksi

Kuinka niin olen söpö karvapallo?

Keekki

Keekki & Hertta

Keekki vaanii

Keekki

Keekki moikkaamassa Koodi-mummoa

Diivan vuoro käydä tervehtimässä Koodia

Blondin hauska jalkakuviointi.